Увага! Дитячий конкурс!

2013-10-10

Пропонуємо учням взяти участь у цікавій он-лайн грі "Джунглі".

Мета даної публікації – запобігти викривленню фактів та розповісти правдиву історію про те, яким чином починались Джунглі.

2008-го року 10 жовтня Вони (Джунглі – прим. автора) беруть свій «офіційний» початок. Цей день було прийнято називати «Днем народження Джунглів» та святкувати його у колі усіх небайдужих. Характерними рисами святкування були та являються відсутність міцного алкоголю та традиція саджати будь-які тропічні рослини або дарувати їх живими у горщиках.

Компанію було зареєстровано на території України з метою створення різноманітного програмного забезпечення для мобільних телефонів. Цей шлях був цікавим як у творчому, так і у комерційному плані, але через невизначеність перспектив розвитку мобільних платформ та потребу у значних ресурсах, довелось припинити дану діяльність.

Наступним кроком була спроба реалізуватись у сфері Інтернет-каталогів та дошок з об’явами, які живуть за рахунок рекламного трафіку і комерційного контенту. Цей шлях став більш повчальним, ніж попередній, довелося згадувати і Макіавеллі з його застереженнями про «ненадійну чужу зброю» та хибний аутсорсінг.

Наступним етапом в історії компанії став етап підрядництва, час, коли велись розробки програмних модулів для більших компаній. Цей етап можна визнати вкрай успішним через те, що вдалось попрацювати з представниками інших країн та розширити корпоративний кругозір.

В цей же час було закладено першу версію програмної платформи, на якій буде збудовано і перший сайт, і, власне, самі Джунглі у далекому тоді 2011-му році. Штат компанії у той час змінювався досить швидко і у максимумі сягав чисельності у п’ять осіб. Я зичу щастя та хочу подякувати усім тим, хто брав участь у роботі компанії. Підрядництво змінилось на Веб-дизайн. Він тривав увесь 2010-ий, 2011-ий та частину 2012-го року.

ФорматДжунглів та ідея конкурсу-гри були придумані у лютому 2010-го року в мальовничих околицях Голосіївського лісу. В цей же час прийшло розуміння того, що треба припиняти надавання послуг та повністю занурюватись у Тропіки, що повною мірою, нажаль, реалізувалось тільки наприкінці 2012-го року.

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi