Районний семінар

2019-02-28

28 лютого 2019року на базі Новоодеської ЗОШ №1 відбувся семінар учителів інформатики з проблеми «Формування ключових компетентностей учнів на уроках інформатики» . В роботі семінару взяли участь 13 педагогів. Учасники семінару відвідали урок у 8 класі з теми «Складання та реалізація програми (проекту) з використанням основних елементів керування» (учитель: Бібіков Ю.М.) .

Климчук К.М., учитель Себинської ЗОШ, познайомила педагогів з досвідом роботи з організації роботи з учнями по реалізації наскрізних змістових ліній під час викладання інформатики. Воробйов В.І., керівник РМО , надав методичні рекомендації щодо викладання вибіркових модулей інформатики у 10-11 класах.

Бончук О.М., методист, підвела підсумки участі учнів в обласних олімпіадах з інформатики та інформаційних технологій та Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» .

Бібіков Ю.М. поділився досвідом з методики підготовки учнів до обласних олімпіад з інформатики з використанням сайту «E-olimpik». /Files/images/novini/DSC02749.JPG/Files/images/novini/DSC02752.JPG/Files/images/novini/DSC02756.JPG/Files/images/novini/DSC02758.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi